Onze wekelijkse activiteiten

Op deze pagina vind je alle activiteiten die wekelijks plaats vinden. De activiteiten die nieuw, nog niet begonnen, of in ontwikkeling zijn zullen geplaatst worden onder het kopje nieuws.

Inloop

Elke woensdag avond, vrijdag middag en vrijdag avond is er een inloop. Kom gezellig kletsen met je buren onder het genot van een kopje koffie, thee of een frisdrankje.

O.L.V: Liek, Henk, Joshua.


Kindermiddag

Elke vrijdag middag is er voor de kinderen in onze buurt een kindermiddag. De ene keer gaan we verven, de andere keer gaan we knippen en plakken en soms gaan we ook naar buiten om daar de boel te versieren! Ook spelen we leuke spelletjes zoals Twister of tafelvoetbal. Doe jij ook mee?

O.L.V: Cornelia, Liek, Gerrie en Laila.


Handwerkclub

Elke maandagochtend is er een handwerkclub. Deze club is voor alle mensen die houden van breien, haken, naaien, knutselen, tekenen, allerlei creatieve dingen. Onder het genot van een kopje koffie en thee zijn onze dames anderhalf uur aan het handwerken en kletsen. Momenteel is er tijdelijk geen handwerkclub i.v.m. met de volle agenda van onze clubleden. Zodra wij weer starten laten wij het weten!

O.L.V: Liek.


Darten

Elke week op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 is er een dartavond in de buurthuiskamer. Hou je niet van darten? Dan ben je natuurlijk ook welkom voor een gezellig praatje!

O.L.V: Ad, Henk en Broer.


Spreekuur bewonerscomité

Iedere laatste maandag van de maand houdt het bewonerscomité van de wijk een spreekuur. Hier kunnen bewoners terecht met allerlei soorten klachten/vragen richting de gemeente en de woonstichting. 

O.L.V: Liek en Ad.